Fysiotherapie Bennebroek geeft voorrang aan individuele behandelingen en stopt tijdelijk alle groepslessen.

Vandaag, zondag 15 maart 2020, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om van maandag 16 maart tot 6 april te stoppen met alle groepslessen in verband met het coronavirus. Dit besluit sluit aan bij de landelijke maatregelen.
Individuele behandelingen gaan door!

Fysiotherapie Bennebroek doet er alles aan om de zorg te kunnen blijven bieden die mensen hard nodig hebben. Om die reden kiezen we ervoor om alleen mensen individueel te behandelen. Hiermee blijft het aantal mensen wat gelijktijdig in ons pand aanwezig is, beperkt.

Graag vragen we uw begrip voor deze keuze.We voelen ons als professionals in een zorgberoep verantwoordelijk voor een goede en veilige behandeling van onze cliënten. Daarnaast willen wij, als management van de praktijk, er zo goed mogelijk voor zorg dragen dat onze medewerkers en hun families gezond blijven. Om die reden gaan we heel strikt om met de hygiëne maatregelen en vragen we dit ook van iedereen die onze praktijk bezoekt.
Uiteraard houden we de berichtgeving via de media goed in de gaten en communiceren we dit via onze website en social media.

We hopen u in goede gezondheid te mogen begroeten als de situatie weer positiever is.